Το destoparto είναι ένα e-shop που σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα της αρέσκειας σας .στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.Το κατάστημά μας διαθέτει σετ – συλλογές και μεμονωμένα προϊόντα, καθώς στόχος μας είναι να επιλέγουμε προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα και χαμηλή τιμή. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας έτοιμοι να σας δώσουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση ζητήσετε!
Και μην ξεχνάτε, δες το και πάρτο… τόσο απλό!!

 

Όροι & Προϋποθέσεις Επιστροφής

Πρόβλημα στο Προϊόν:  Στο DESTOPARTO  πριν από την αποστολή κάθε παραγγελίας πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους . Ωστόσο σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα στο προϊόν αρκεί να επιστραφεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Στην περίπτωση αυτή και με την προϋπόθεση ότι θα επιβεβαιωθεί μετά από τον τεχνικό έλεγχο ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Δεν επιστρέφονται προϊόντα που έχουν υποστεί παραβίαση η φθορά!

 

Τρόπος και Κόστος Επιστροφής

Το DESTOPARTO εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφών μέσω του δικτύου καταστημάτων της ACS Δωρεάν εάν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

Τρόποι Αποστολής

Το DESTOPATO σε συνεργασία με την courier η τη μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεται φέρνει τα προϊόντα στον χώρο σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εντός 3 – 10 εργάσιμων ημερών.

Κόστος Αποστολής : Για παραγγελίες μέχρι  δύο κιλά το κόστος ανέρχεται σε 2.00€  και 0.50€ επιπλέον για κάθε κιλό άνω των δύο.

Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση MONO σε τραπεζικό λογαριασμό: Παρακαλούμε κάντε την κατάθεση σας στους παρακάτω λογαριασμούς με αιτιολογία κατάθεσης το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και τον αριθμό αγοράς που θα σας αποσταλεί με την αγορά στο email σας..

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN:  GR55 0172 6120 0056 1207 6109 480    BIC PIRBGRAA

( Σε όλες στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α)